Rólunk - HintaPalinta.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk

Inczédy és Társa Kft.
Szekszárd

E-mail:
inczedyl@gmail.com

Telefon: (30) 217 1472
(74) 319 757

Tisztelt Érdeklődő!

Cégünk 1990 óta foglalkozik játszótéri eszközök javításával, karbantartásával, új eszközök telepítésével. Tevékenységünk az utóbbi években kibővült az uniós tagországokban hatályba lépett MSZ EN 1176
szabványsorozatnak megfelelően, a már meglévő, hagyományos játszótéri eszközök felmérésére, melyről szakértői véleményt készítünk.

Játszótéri szabványügyi szakértőként régóta látom, hogy milyen problémát okoz a játszóterek szabványosítása, új játszótéri eszközök telepítése.

Vállalom a már meglévő, hagyományos játszóeszközök átalakítását, szabványossá tételét, abban az esetben, ha az még gazdaságosan kivitelezhető. A már átalakított, szabványosított eszközökről egyedi megfelelőségi bizonyítványt adunk ki, mely teljesen egyenértékű az új játszóeszközök tanúsítványával.
Ennek azért van nagy jelentősége, mert a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség a 7/2012 (IV. 18) NGM rendeletben foglaltakkal felhatalmazva (mely a 78/2003-as GKM rendelet módosítása a játszótéri eszközök biztonságáról) ellenőrzi a játszótéri eszközökkel kapcsolatos biztonsági előírásokat.

Amennyiben a felújítási munkákat nálunk rendelik meg, a szakértői felmérésre díjat nem számítunk fel.

A rendelet szerinti állapotfelmérésnek csak abban az esetben van értelme, ha a játszóeszközök szabványosításra kerülnek, mert a 78/2003-as GKM rendelet szerint az átalakított eszközökre úgyis kell kérni használatbavételi engedélyt. Elbontásra ítélt eszközökre nincs értelme felmérést kérni és még fizetni is érte. Így komoly összeg takarítható meg.

Új játszóeszközök telepítése

Az általunk kínált termékek korszerű felületkezeléssel, rozsdamentes kötőelemek alkalmazásával, I.o. telített, táblásított borovi fenyő alapanyag felhasználásával, valamint az időjárásnak ellenálló tüzihorganyzott fém cölöpsarukkal felszerelve kerülnek forgalmazásra. Termékeinkre a jogszabályokban előírt garanciát vállaljuk.

A játszóeszközök mind rendelkeznek megfelelőségi tanúsítvánnyal, azok megfelelnek az MSZ EN 1176 szabványsorozat előírásainak.
Szervízszolgáltatásainkkal a garancia idején túl is állunk rendelkezésükre.   

Amennyiben pályázni szeretnének
, az egész pályázati anyagot ingyen elkészítjük, beleértve a kivitelezés utáni dokumentációt is, ami a kifizetési kérelemhez szükséges.

Érdeklődés esetén, időpont egyeztetése után a helyi lehetőségeket és adottságokat figyelembe véve a helyszínen egyeztethetünk.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz